söndag 2 februari 2014

Teleffekt - skräddarsydd telefonväxel för dig

Som företagare till stort eller litet företag vet man att telefonen genererar kunder. Obesvarade samtal = förlorad kund.
Med en bra och trygg telefonväxel från Teleffekt, som alla kan förstå, behöver man inte tänka på det problemet utan kan ägna sin tid till att fokusera på mer viktiga saker i företaget.
Med Teleffekt kan du tryggt och säkert hålla koll på telefonsamtalen. De har nämligen utvecklat en unik telefonväxel som gör att du på enkelt sätt med en knapptryckning kan tex, sätta samtal på vänt eller koppla vidare samtal. Du får reda på när en kollega är tillbaka från mötet.

Givetvis behåller ni era befintliga telefonnummer och kan enkelt administrera din växel via mobilen, surfplattan eller din dator. Dessutom fria samtal internt i växeln. Det gör att du inte betalar för att ringa din kollega, bra va?

Med detta system från Teleffekt kan du göra analys av dina samtal. Om du ser vilka tider dina nya kunder ringer så kan du bättre planera dagen och ta tid till kunderna.
De ger också kundservice på plats så att ni inte behöver få driftstörning vid överflytten.


Med en operatörsfri växel, fem års garanti och skräddarsydd växel efter just dina behov, är detta något att rekommendera.
Läs vidare på http://www.teleffekt.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...